Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Caracteristici - Email-uri tranzactionale minunate

 

Engagement Analytics

Ieşiţi din aria incertitudinilor. Obţineţi o perspectivă superioară asupra nivelului de performanţă al newsletter-ului dumneavoastră via tabelului de statistici.

Urmăriţi expedierea email-urilor, bounce-urile, rapoartele de spam, click-urile, deschiderile, dezabonările şi implicarea utilizatorilor în timp real.

 

 

IP-uri Dedicate

Un IP dedicat reprezintă o necesitate pentru a construi clienţilor o reputaţie complet izolată de ceilalţi.

Ce înseamnă acest lucru? Acesta este un factor cheie în protejarea reputaţiei dumneavoastră de ceilalţi clienţi. Reputaţia dumneavoastră nu va fi afectată de acţiunile celorlalţi utilizatori.

 

 

Domenii de tracking personalizate

Ne mândrim cu o abordare unică prin faptul că oferim domenii de nivel superior(TDLs) pentru fiecare CLIENT, folosite pentru tracking-ul url-urilor.

Acest lucru vă va diferenţia de ceilalţi.

 

 

Suport ireproşabil pe Email, Live Chat & Telefon

Un produs de calitate necesită o şi mai buna educaţie. Echipa noastră oferă suport rapid pentru orice, începând de la modul în care se foloseşte NewsmanSMTP, până la cele mai bune metode cu privire la conţinut şi implicare a utilizatorului.

O infrastructură solidă poate ajunge până la un anumit punct, de aceea îmbunătăţirea metodelor de expediere a clienţilor noştrii ne ajută să obţinem rezultate incredibile.

 

 

ÎNCEPEŢI EXPEDIEREA
newsletterelor dumneavoastră minunate